Wat zijn Altcoins?

 

Een Altcoin is een alternatief voor de Bitcoin. Het is eigenlijk een term voor alle cryptocurrency’s behalve de Bitcoin. Altcoins worden vaak vergeleken met Bitcoins, dit komt doordat de Altcoins op een of andere manier toch allemaal iets weg hebben van de Bitcoin.
Op het moment zijn er honderden Altcoins, allemaal lijken ze erg op de Bitcoin en de meeste zijn eigenlijk helemaal niks waard en ook niet bekend. De meeste Altcoins zijn gewoon regelrechte Bitcoin clones, het enige verschil is dan de naam, dit komt omdat er momenteel websites zijn waar iedereen zijn eigen Altcoin kan maken tegen een laag bedrag.

Vele altcoins worden met een bepaald doel of idee gemaakt en zijn in meer of mindere mate succesvol. Tot op de dag van vandaag is de waarde van bitcoins echter veel hoger dan die van altcoins.

Altcoins omzetten in Bitcoins

Je kan natuurlijk kiezen om je Altcoins op te sparen zodat je er in de toekomst een hele hoop hebt. Misschien zijn ze dan heel wat meer geld waard en dan zit je superlekker. Ook kan je je Altcoins omzetten in Bitcoins. Dit kan je doen omdat Bitcoin een enorme groei heeft meegemaakt de afgelopen jaren en er wordt verwacht dat dit nog veel verder gaat. Stel, je kiest voor het tweede. Op Coinpot kan je een account maken. Als je bijvoorbeeld coins spaart op MoonBitcoin, MoonLitecoin, MoonDashcoin, MoonDogecoin of BonusBitcoin, dan komen al je verdiensten automatisch op je Coinpot account. Vanuit hier kan je ze overal heen sturen waar je wilt maar je kan je Doge of Litecoin ook omzetten in Bitcoin. Het is heel simpel. Onder het kopje Dogecoin of Litecoin staat: view summary. Hier kan je je transacties bekijken. Maar achter deze woorden staat een pijltje naar beneden. Je krijgt dan 4 opties, kies voor de 3e ‘Convert Dogecoin (of Litecoin) to… Hier vul je in waar je het in wilt omzetten, Bitcoin dus. Vul in hoeveel je wilt omzetten (Ik doe zelf het maximale aantal) en vul ter controle even je Coinpot wachtwoord in, en klaar. Dit is direct gebeurd. Nu heb je geen Doge of Litecoin meer, maar meer Bitcoins!

 

Company SA
CIF: B123456789
New Burlington St, 123
CP: W1B 5NF Londen (Engeland)
Tel: 9XX 123 456

office@company.com

Gratis bitcoins verdienen