Wat is Mining?

Mining is eigenlijk een verkeerde naam om goed in te beelden voor wat er eigenlijk echt gebeurt. De makkelijkste manier om het te begrijpen is dat miners computers zijn die “boekhouding” doen. Dit houdt in dat je computer 24/7 uur draait en een speciaal programma uitvoert. Het programma voert dan ‘boekhouding’ uit voor een bepaald netwerk (bijv. Bitcoin of DASH). Dit houdt in dat in real-time transacties op het netwerk plaatsvinden in een “Ledger” (de Blockchain genoemd). Het netwerk beloont dan de “accountant” ofwel Miner met digitale valuta.
Het is allemaal gebaseerd op zeer gecompliceerde wiskundige regels.

Het is voor particulieren bijna niet meer mogelijk om met eigen hardware te minen en hier winst mee te genereren. Gelukkig kunnen particulieren nu wel winst genereren door rekenkracht te huren voor 1 jaar en hoeven zij zich geen zorgen te maken over dure hardware, onderhoud en een hoge energierekening.

 

Online cloudminen:

Er zijn verschillende bedrijven waar je contracten kan kopen voor cloudmining.
De meest bekende en redelijk betrouwbare bedrijven vind je hieronder.
PS: het is altijd een risico om hier in te stappen, EN DOE DIT ALLEEN MET GELD DAT JE KUNT MISSEN. Want je kunt het zomaar kwijt zijn als je ergens een verkeerde stap zet. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden.

Hashflare is één van de bekendste en oudste cloudmining bedrijven in de geschiedenis van cryptocurrency. Bij dit Estlands bedrijf kun je speciale rekenkracht huren om verschillende cryptocurrency te minen. Het minen van cryptocurrency is onder andere noodzakelijk om transacties te valideren en te versturen. Dit wordt gedaan door computers met speciale hardware die 24 uur per dag 7 dagen in de week aanstaan. Deze computers doen verschillende wiskundige berekeningen en worden beloond met cryptocurrency.

 

Online mining contract kopen bij Hashflare

In het menu onderdeel Buy Hashrate kun je gemakkelijk rekenkracht kopen om te beginnen met minen bij Hashflare. Laat je niet afschrikken door het woord contract; je huurt voor een afgesproken periode rekenkracht en het wordt daarna simpelweg stopgezet. Als je dus een contract aangaat voor 1 jaar dan wordt het contract automatisch na 365 dagen stopgezet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor kleine lettertjes of dat je contract stilzwijgend verlengd wordt. Als eerste moet je voor jezelf nagaan welke cryptocurrency je wilt gaan minen. Over het algemeen zijn de Bitcoin mining contracten het meest winstgevend, maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Bereken dus eerst goed voor jezelf welke contracten op het moment van aankopen het meest winstgevend zijn.

HashFlare

 


Online mining contract kopen bij Vozex

Alle hardware is op zijn plaats en er zal nog meer komen. Het bedrijf heeft een eigen online camera waarmee we het onderhoud van de apparatuur kunnen volgen, de mensen die daar werken kunnen zien. De ondersteuning is erg vriendelijk en reageert snel.

Deze website draait al met de mining-modus tijdens de lancering op 18 augustus 2017 tot vandaag. Hier kunt u hash GH / s kopen met concurrerende prijzen in Bitcoin voor cloud mining, en het resultaat hiervan werd gebruikt om mijnbouw te kopen met ASIC miner Vozex. Ze zijn ook zeer effectief voor het tonen van directe tool ASIC Miner met een live camera voor het delven van bitcoin.

Belangrijk!!! Bewaar na het registreren de PIN-CODE op de onderste regel goed, wanneer u klikt op registreren, dit om opnames te maken wanneer de resultaat-mining “Pincode vereist” is.

Bedankt – registreer je hier en genereer een winst.

 


 

Gratis mining

MinerGate werkt! Dat kunnen we er wel van zeggen, we hebben het nu enkele dagen getest, gewoon de software installeren en het minen kon beginnen.

Verder mine je niet rechtstreeks Bitcoins maar tijdens de testen bleek de alt-coin Monero het meeste op te brengen, je kunt ook zelf voor een andere coin kiezen, deze kan je dan weer op een bitcoinbeurs verhandelen naar bitcoins of eventueel euro’s voor je bankrekening.

Je kunt eventueel ook contracten kopen van BTC of Monero.

 

Company SA
CIF: B123456789
New Burlington St, 123
CP: W1B 5NF Londen (Engeland)
Tel: 9XX 123 456

office@company.com

Gratis bitcoins verdienen