Verdien hier gratis Bitcoins (Faucets)

Niets is gratis? Wrong. Zo verdien je Bitcoins zonder te investeren.


Gratis? Hoe dan..

Ja, ik hoor het je al zeggen; ‘Gratis my ass, niks is gratis’. Tuurlijk heb je alle reden om sceptisch te zijn. Als het zo makkelijk en gratis is dan was iedereen al rijk right? Maar weet je wat het is? Een minimaal stukje moeite en vooral een beetje geduld is de key. Wat het je daadwerkelijk kost? Tijd. Maar wel het type tijd dat je tussen andere dingen door kan doen. In plaats van dat je een minuut spendeert aan het laatste stukje snot dat je uit je neus probeert weg te harken kan je ook geld verdienen. Ik heb het natuurlijk niet over 10 euro per minuut maar die 10 euro heb je sneller bij elkaar dan je denkt. En die 10 wordt 100 etc.. En wat als die 100 de komende 5 jaar nog zo’ prijsstijging meemaakt? Stel je spaart in een jaar 0,1 Bitcoin bij elkaar (makkelijk te doen) en Bitcoin wordt volgens de verwachtingen inderdaad 500.000 of zelfs 5.000.000 waard. Dan heb je een goed stuk geld! Ik ga je uitleggen hoe je gratis stukjes Bitcoin kan krijgen en er na een klein tijdje ook rente voor krijgt.

Ik ga je uitleggen hoe je Bitcoins bij elkaar kan sparen. Er bestaan Faucets. Faucets zijn websites waar je om de zoveel tijd op ‘Claim’ kan klikken. Zij verdienen weer geld met de reclames op hun site. Win-win situatie dus. Hieronder vind je de beste Faucets voor gratis Bitcoins, gratis Litecoins, gratis Dogecoins en andere cryptocurrency.


Best betalende Faucets

1. FreeBitcoin

FreeBitcoin is een Faucet waarmee je elk uur Bitcoins kan claimen. Ook speel je automatisch mee met loterijen en krijg je rente over het bedrag dat je hebt. Met een beetje geluk valt hier heel veel mee te verdienen.

Claim: Elke 60 minuten.


2. Bonus Bitcoin

BonusBitcoin is een heel goed betalende Faucet voor Bitcoins die je elk kwartier kan gebruiken. Je winst komt automatisch op je Coinpot account.

Claim: Elke 15 minuten.


3. MoonBitcoin

MoonBitcoin spaart automatisch Bitcoins op. Je kan claimen wanneer je wilt. Je krijgt wel een extra % voor elke dag die je achter elkaar claimt. Gebruik je dit dus 100 dagen, dan verdien je het dubbele. Ze worden automatische bijgeschreven in Coinpot account.

Claim: Elke 5 minuten.


4. MoonLitecoin

MoonLitecoin is hetzelfde als MoonBitcoin, hier spaar je dan alleen voor Litecoins. Omdat litecoin minder waard is krijg je wel een stuk meer.

Claim: Elke 5 minuten.


5. MoonDash

MoonDash is hetzelfde als MoonBitcoin, hier spaar je dan alleen voor Dashcoins. Omdat Dashcoin minder waard is krijg je wel een stuk meer.

Claim: Elke 5 minuten.


6. MoonDogecoin

Ook is MoonDogecoin hetzelfde als Moonbitcoin en MoonLitecoin. Maar hier spaar je Dogecoins, deze is nog minder waard dus hier krijg je nog veel meer.

Claim: Elke 5 minuten.


7. Mooncash

Coin Faucet is een Faucet waarmee je elk uur gratis Bitcoin Cash kan claimen, niet heel veel, maar wel gratis!

Claim: Elke 60 minuten.


8. CoinFaucet

Coin Faucet is een Faucet waarmee je elk uur gratis Ripple kan claimen, niet heel veel, maar wel gratis!

Claim: Elke 60 minuten.

 


https://coinfaucet.io/img/coinfaucet/banners/Banner468x60.jpg 

Company SA
CIF: B123456789
New Burlington St, 123
CP: W1B 5NF Londen (Engeland)
Tel: 9XX 123 456

office@company.com

Gratis bitcoins verdienen